Shëngjini mbulohet nga dëbora, shihni pamjet që mahnitën shqiptarët

540
0

Që prej mbrëmjes së djeshme qarku i Lezhës, dhe jo vetëm, u përfshi nga reshjet e borës. Pavarësisht lajmërimeve të sinoptikanëve, përveç zonave malore, dëborë ra dhe në zonat më të ulëta, siç është Shëngjini.

Zona bregdetare u mbulua nga petku i dëborës, ashtu siç e dëshmojnë këto foto. Theksojmë faktin se kjo është një dukuri e rrallë për bregdetin e Lezhës. po ashtu, edhe brenda në qytetin e Lezhës ka rënë borë.

Sinoptikanët thanë se rreth 90 % e territorit shqiptar do të mbulohej nga bora, ndërkohë që nuk përjashtohet as Tirana.