SHBA, për herë të parë një grua në krye të policisë së qytetit të Nju Jorkut

48
0

Qyteti i Nju Jorkut do të ketë një grua që do të drejtojë departamentin e policisë për herë të parë. Ai do të drejtohet nga afrikano-amerikani Keechant Sewell, shefi i detektivëve të Qarkut Nassau. Ajo u zgjodh nga kryebashkiaku i zgjedhur Eric Adams, me të kaluar si polic.

Personi i tretë afrikano-amerikan që drejton NYPD

Sewell, një vendas nga Queens, do të jetë gjithashtu personi i tretë me ngjyrë në historinë e NYPD që do të udhëheqë forcën, pas Benjamin Ward dhe Lee Brown, në vitet 1980 dhe 1990. i kthehet luftës kundër krimit, veçanërisht atij të dhunshëm të të shtënave dhe vrasjeve, pas vite të shifrave më të ulëta të parë ndonjëherë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.