Serbi donte të dhuronte 100 mijë euro, Naçi i refuzon: Nuk do të pranoj kurrë..

1016
0

Serbi dhuroi 100 mijë euro, Naçi: Nuk i pranova për gjakun e shqiptarëve në Kosovë

Elvis Naçi ka bërë një rrëfim në minutat e para të emisionit të sotëm “Shqiptarët për shqiptarët” në News24.

Ai tha se ka refuzuar dy donacione nga shtetas serbë.

Bëhet fjalë për një donacion para tërmetit për fondacionin “Firdeus” në shumën e 100 mijë eurove dhe një tjetër pas tërmetit, sërish nga një shtetas serb në shumë 5 mijë euro.

“Kam refuzuar 100 mijë euro për fondacionin Firdeus para térmétit të 26 nëntorit nga një shtetas serb.

Pas tërmëtit më erdhi një donacion 5 mijë euro po nga një shtetas serb.

Unë nuk paragjykoj asnjë por sa herë kujtoj gja kun e vëllezërve në Kosovë nuk mund ta bëj.

Nuk do pranoj asnjëherë asnjë fond nga shtetas serbë”, tha Elvis Naçi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.