Sanremo 2021, Amadeus trego surprizen: “Ja kush do ta hapë Festivalin”

1059
0

Sanremo 2021 fillon të marrë formë. Përkundër të gjitha vështirësive në lidhje me pandeminë dhe pasiguritë e vazhdueshme nga ana e Rai për organizimin e një Festivali unik në historinë e saj, Amadeus po përgatitet duke vendosur kastin e saj të ftuarve.

Gjatë pesë mbrëmjeve do të shohim Fiorello, Elodie, Achille Lauro, Zlatan Ibrahimovic, Matilda De Angelis dhe shumë të tjerë që alternohen me drejtorin artistik në skenë. Por ka një risi, ajo do të jetë Naomi Campbell e cila do të hapë edicionin e 71-të të Festivalit. Supermodelja ishte shumë e dëshiruar nga Amadeus.

Ndërsa diskuton çështjen e audiencës në sallë, Sanremo 2021 përgatit listën e të ftuarve që do të ngjiten në skenë së bashku me drejtuesin.

Amadeus, në një intervistë me La Stampa, zyrtarisht njoftoi: “Gruaja që do të hapë Festivalin Sanremo me numër 71 është Naomi Campbell.

Modelja do të ngjitet në skenë natën e hapjes së Festivalit, por sigurisht që nuk do të jetë e vetmja. “Në total do të shihni dhjetë gra pranë meje: disa për një mbrëmje, të tjera për tërë javën dhe ato do të përfaqësojnë veten ashtu siç preferojnë”, premton nikoqiri.

“Naomi do të jetë në gjendje të tregojë atë që publiku nuk e di dhe i përket asaj. Miqësia e saj me Nelson Mandela, betejat e saj për të drejtat civile kundër ra cizmit. Do ta shihni, do të jetë madhështore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.