Sa shqiptare ndodhen ne Itali, dhe cilet jane rajonet me numerin me te madh te shqiptareve

1423
0

Popullsia banuese në Itali nga Shqipëria me 31 Dhjetor 2019. Të dhënat marrin parasysh rezultatet e Regjistrimit të Përhershëm të Popullsisë. Përpunimi në të dhënat e ISTAT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.