Sa 3-sha ka në këtë foto? Vetëm 1% e njerëzve gjejnë përgjigjen e saktë

3462
0

Së fundmi një nga testet që po çmend rrjetet sociale është një figurë që të kërkon të gjesh  numrin e treshave që ndodhen në të. Edhe pse shumica në fillim mendojnë se kjo gjë është shumë e thjesht, në fund të gjithë kanë dhënë përgjigjen e gabuar dhe vetëm një përqindje e vogël e njerëzve kanë gjetur se sa 3-sha ka në të vërtetë në figurën e mëposhtme.

Nëse dhe ju mendoni se jeni i zgjuar dhe gjithmonë përgjigjeni me logjikë, bëni këtë test dhe zbuloni nëse i përkisni përqindjes së vogël të njerëzve të zgjuar.

Sa tresha ka në këtë figurë?

Përgjigja e saktë është 19-të! Nëse keni gabuar atëherë i bie që nuk keni numëruar treshat që ekzistojnë tek pjesa e orës, e karikimit dhe tek pjesa e fjalës së shkruar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.