Ryanair hap 6 linja të reja nga Tirana në verën e këtij viti

973
0

Në verën e këtij viti RyanAir do të shtojë 6 destinacione të reja nga Tirana dhe së bashku me linjat ekzistuese do të numërojë 22 destinacione.

Ryanair do të shtojë disa destinacione të reja në verën e këtij viti, si Bari, Birmingam, Bristol, Marsejë, Vienë dhe Budapest. Së bashku me linjat ekzistuese, Ryanair do të numërojë 22 destinacione.

Këto risi dhe çmimet e ulëta do të rrisin trafikun ajror të RyanAir në 2024-ën me mbi 3 milionë pasagjerë.

Gjithashtu ai tha se së shpejti do të krijohet baza e Ryanair në TIA çka do të sjellë edhe hapjen e shumë vendeve të punës për shqiptarët.