Rritja e pensioneve në 1 Tetor, ja sa para do shkojnë në xhepat e pensionistëve

797
0

Rritja e pensioneve në 1 Tetor dhe inflacioni i shportës, a janë të efektshme indeksimet për pension? Çfarë ndodh nga 1 tetori me pensionet, sa do të jetë rritja e pensionit të pleqërisë? Cilat kategori do të kenë prioritet në rritjen e pensionit? Sa para më tepër do shkojnë në xhepat e pensionistëve? Në lidhje me këtë tematikë flasim në studion e “Rreze Dielli” me eksperten e ekonomisë Eriola Hoxha, e cila i përgjigjet edhe pyetjeve të ndryshme për paqartësitë në lidhje me pensionin apo shqetësimeve të qytetarëve përmes telefonatave në studio.