Rregulla te reja per udhetimet drejte Italise, ja cfare kerkohet per te kaluar

680
0

Diten e sotme u njoftuan rregullat për udhëtimet drejt Italisë, deri më datë 31 maj 2022.

Deri më 31 maj, lejohet udhëtimi për çfarëdo arsye drejt Italisë.

Qytetarët që duan të udhëtojnë drejt Italisë mjafton të plotësojnë një nga kushtet e green pass: certifikata e vaksinimit, certifikata e shërimit ose testi negativ për Covid-19.

Fëmijët deri në moshën 6 vjeç janë të përjashtuar nga këto rregulla.

Nëse qytetarët nuk plotësojnë një nga kushtet e green pass, aplikohet karantinë 5-ditore dhe test në fund të izolimit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.