Rrebeshe shiu dhe stuhi, habit sinoptikania: Vala e të nxehtit ikën ditën e..

3818
0

Sinoptikania e njohur Tania Porja ka treguar se diten e enjte priten renie te pakta te temperaturave dhe vanesia nderkohe diten e premte pritet te kemi renie te ndjeshme te temperaturave si dhe reshje ne 90 % te territorit gjate gjithe dites..

Dite e fresket pritet te jete dita e shtune pasi priten serish ulje te temperaturave..