“Romeo influencuesi më i kërkuar i momentit në Shqipëri”, Shifrat e frikshme që fiton banori i BBV3 për një postim

206
0

Anaid Kaloti i ftuar tek E Diell ka treguar se influencuesi më i mirë në tregun shqiptar për momentin është Romeo Veshaj.

Sipas tij, në Instagramin e Romeos për një postim mund të paguhet edhe 3 mijë euro. Anaidi tregon se nuk ka kontrata poshtë 10 apo 20 mijë eurove.

Anaidi: Romeo Veshaj. Momentalisht është influencëri më i mirë në treg.

Ronaldo Sharka: Sa shkojnë çmimet për Instagramin?

Anaidi: Po mund të shkojnë dhe 3 mijë euro për një postim. Kontratat nuk mbyllën nën 10 apo 20 mijë.

Ed Manushi: I habita pak për Romeon sepse mendoja që vajzat mund të ishin më shumë influencer.

Anaidi: Në industrinë e influencërs, një nga industritë më të reja që njerëzit po paguhen shumë mirë, 80% të tregut e mbulojnë vajzat. Çuna ka shumë pak.