Rezultatet e fundit në rang vendi/ PS vijon kryesimin zbret nje tjeter mandat

1179
0

Numërohen 3120 kuti nga 5199 në total, PD i merr PS një mandat
Ora 18:30-Deri më tani janë numëruar 3120 kuti. PS ka 441773 vota ose 48.8%, PD ka 355543 vota ose 39.3%, LSI 62641 vota ose 6.9%, PSD 19538 vota ose 2.6%. Diferenca mes dy poleve është 2.5%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 75 mandate, PD 58, LSI 5 dhe PSD 2.

Numërohen 2988 kuti nga 5199 në total, ne avantazh PS
Ora 17:40- Deri më tani janë numëruar 2988 kuti. PS ka 422988 vota ose 48.9%, PD ka 339667 vota ose 39.3%, LSI 60135 vota ose 7.0%, PSD 18197 vota ose 2.1%. Diferenca mes dy poleve është 2.5%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 76 mandate, PD 57, LSI 5 dhe PSD 2.

Numërohen 2748 kuti nga 5199 në total, kryeson PS

Ora 16:30- Deri më tani janë numëruar 2748 kuti. PS ka 386479 vota ose 48.8%, PD ka 311206 vota ose 39.3%, LSI 55573 vota ose 7.0%, PSD 16835 vota ose 2.1%. Diferenca mes dy poleve është 2.5%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 76 mandate, PD 57, LSI 5 dhe PSD 2.

Numërohen 2370 kuti nga 5199 në total, kryeson PS
Ora 14:35-
Deri më tani janë numëruar 2351 kuti. PS ka 330086 vota ose 49.2%, PD ka 261164 vota ose 38.9%, LSI 47930 vota ose 7.1%, PSD 12604 vota ose 2.1%. Diferenca mes dy poleve është 3.2%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 77 mandate, PD 56, LSI 5 dhe PSD 2.


Ora 16:00- Deri më tani janë numëruar 2690 kuti. PS ka 368680 vota ose 48.1%, PD ka 305009 vota ose 39.8%, LSI 54563 vota ose 7.1%, PSD 16575 vota ose 2.2%. Diferenca mes dy poleve është 1.2%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 75 mandate, PD 58, LSI 5 dhe PSD 2.

Ora 15:00– Deri më tani janë numëruar 2430 kuti. PS ka 342599 vota ose 48.9%, PD ka 274510 vota ose 39.2%, LSI 49967 vota ose 7.1%, PSD 14922 vota ose 2.1%. Diferenca mes dy poleve është 2.9%. Me mandate, sipas projeksioneve PS ka deri tani 75 mandate, PD 58, LSI 5 dhe PSD 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.