Reperi i njohur i qeras gjithe te pranishmit, u paguan njerëzve 50 mijë dollarë blerje!

540
0

E keni imagjinuar ndonjëherë sikur një nga reperat më të njohur në botë do të të paguante të gjitha shpenzimet që po bën në dyqan?

Kjo gjë u ka ndodhur disa qytetarëve që po bënin pazar në një prej dyqaneve të zonës së Sabor Tropical, në Miami.

Drake ka hyrë në dyqan dhe u ka dorëzuar cashier-ëve 50 mijë dollar për blerjet që po bënin personat në godinë.

Ky nuk është shpenzimi i parë që Drake ka bërë këtë javë për persona të thjeshtë sepse në fillim të javës, reperi dhuroi 25 mijë dollar për “Miami Senior High School” dhe 50 mijë dollar ëpër Universitetin e këtij shteti.

asEpo, dilni bëni pazar se ku i duhet, ndoshta mund të merrni produkte falas. /Blitz.al/