Rasti Gjokovic, ministri anulon vizën: në pritje të apelit të avokatëve të tenistit

5
0

Ministri Australian i Emigracionit Alex Hawke përdori fuqinë e tij për të anuluar vizën e Novak Gjokoviçit, ndërsa avokatët e tenistit serb përgatiten të apelojnë menjëherë në qarkun federal dhe gjykatën familjare, siç kishin bërë tashmë pas anulimit të parë. Nëse numri një i botës nuk e kundërshton vendimin në gjykatë ose nuk e bën këtë, ai do të dëbohet menjëherë nga vendi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.