Kryeministri Rama jep lajmin që askush s’e priste për Shqipërinë

1352
0

Shefi i qeverise, Edi Rama ka publikuar të dhënat e Worldometer te cilat sipas tij tregojne se Shqipëria eshte më mirë se te gjithe vendet deri tani në bilancin e koronavirus.

POSTIMI I PLOTE

ALBANIA THE BEST❤️

Çudi e madhe ëëë?!🤭

Strategji jo, plan jo, teste jo e jo, mjekësi jo që jo, qeverisje jo dhe jo, po ja që kur hap sytë e shikon, na del Shqipëria më mirë se tërë dynjaja deri tani në bilancin e kësaj l.ufte të mallkuar😁

#KrenarpërShqipërinë që sot ka këtë bilanc falë popullit të mençur dhe mirëkuptues me qeverinë👐🏿
dhe
#FrikëngaInjoranca🥴 që na rrezikon gjithçka, sa më shumë ky bilanc varet nga sjellja e çdo individi në kushtet e rihapjes🤔

*Të dhënat janë nga Coronavirus Worldometer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.