Radhë te gjata në autostradë, gruaja shtatzënë lind në një ambulancë

219
0

E gjitha është mirë ajo që mbaron mirë,thone italianet.. Një grua lindi djalin e saj në bordin e një ambulance të Santa Margherita Ligure. Ndodhi të martën 7 korrik 2020. Thirrja që mbërriti në zyrën e urgjences fliste për një grua, me kontraktime të shpeshta.

Shkuarja në maternitet, pergjate radhëve te shumta në autostradë, do të kishte marre shumë kohe, kështu që u vendos që të shkonim në spitalin me te afert, ate te Lavagna mirepo para se te mberrinin, kishte ardhur koha që foshnja të dilte në dritë.

Një doktoreshe kishte hipur në ambulance, prania e të cilit rezultoi thelbësore pasi fëmija nuk qau menjëherë. Mjekja ndërhyri dhe e qara cliruese erdhi shpejt. Një përvojë që Claudio dhe Charles, dy vullnetarët në bord të ambulancës, vështirë se do ta harrojnë.

Nene e bir jane ne gjendje te mire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.