Quiz: A do ti mbijetoje emigrimit në Amerikë?

2004
0

Ëndrrën amerikane fillimisht duan ta prekin të gjithë, pastaj e provojne dhe…Shumë gjëra nuk janë siç i imagjinonin! Jo të gjithë njerëzit mund t’ja dalin të jetojnë si emigranë në USA dhe jo vetëm, kjo, për arsye nga më të ndryshmet. Ju, si e njihni veten?/anabel/