Pushimet e shkolles 2024 ne Shqiperi, data pushimet e prillit 2024

55611
0

Kete vit shkollor 2023-2024 pushimet e dimrit ose pushimet e vitit te ri fillojne ne date 26 dhjetor 2023 dhe mbarojne ne 5 janar 2024.

Pushimet e prillit fillojne ne 1 prill dhe mbarojne ne 5 prill 2024 (pushimet e prillit 2024)

Me poshte komplet urdheri per strukturen e vitit shkollor 20223-2024

Pushimet shkollore 2024 pushimet e prillit 2024, pushimet zyrtare 2024 shkolla, pushimet e shkollave 2024, pushimet zyrtare 2024 shkolla shqiperi