Punonjesja e aeroportit i kërkon Green pass para fluturimit, rrihet keq nga udhetaret

242
0

Ajo kërkoi Green passër disa pasagjerë ve që do të hipnin në një fluturim për në Londër, por “u ofendua, u rrah, u kap nga qafa dhe u hodh në tokë”. Kjo i ndodhi dje një punonjësja në një aeroport në Friuli Venezia Giulia. Fit Cisl e denoncon atë në një shënim. Për shkak të rënies, punonjesja pësoi një dëmtim në kokë, me një leje prej 8 ditësh.

Sipas sindikatës, të raportuar nga punonjësja, burri, pasi iu kerkua te tregonte dokumentin e rendesishem per të hipur në aeroplan, humbi toruan, duke u hedhur kundër saj. Ndërhyrje e menjëhershme nga policia.

“Për fat të mirë, ndërhyrja e kolegëve dhe policisë më vonë evituan më të keqen – vëren sekretari i Fit Cisl Fvg, Antonio Pittelli – kjo është vetëm maja e ajsbergut të një fenomeni që për fat të keq po përkeqësohet në të gjithë sektorin e shërbimeve.

Episode të këtij lloji tani janë në rrezik të bëhen lajme ditore për ata që ushtrojnë role kontrolli në mjete transporti: dje ka ndodhur në aeroport, por kemi edhe raporte nga trenat dhe kemi frikë nga të njëjtat reagime edhe në autobusë ”.