Punë me 5 mijë euro në muaj, Australia e largët bën ofertën e çmendur

744
0

Australia është një nga shtetet që ofron kushtet më të mira të punës dhe për më tepër ka peizazhe të mrekullueshme dhe njihet si vendi i dytë në botë për të jetuar.

Dhe, nëse je në kërkim të një pune, të sugjerojmë mos ta humbasësh këtë mundësi që vjen nga Australia dhe mund të të sigurojë një pagë prej 5400 euro në muaj.

Qeveria australiane ka hapur vende për të huajt me arsim universitar dhe është një program për të marrë një vizë qëndrimi të përhershme dhe kështu mund të zgjedhësh për një vend pune.

Puna në Australi fillonë në orën 7 ose 8 dhe përfundonë në orën 3:30 ose 4:30.

Ekonomia e Australisë është një nga më të ngurtat, e cila ka mbetur në këtë mënyrë për 25 vite të pandërprerë dhe tregu i saj i punës për profesionistët është tërheqës dhe ofron më shumë se 400 aktivitete, mes të cilave qëndrojnë pozicione për inxhinierë, kontabilistë, arkitektë, ndër të tjera.

Para së gjithash ju duhet të merrni një vizë për të qëndruar, nëse jeni një aplikues duhet të hyni në portalin VisAustralia.

Në faqe ju do të gjeni opsionin VisA On-Line që është një mjet vlerësimi dhe ju do të duhet të plotësoni një pyetësor dhe kështu ju do të dini mundësinë më të mirë për të aplikuar.

Çfarë ju duhet për t’u kualifikuar?

Ju duhet të keni një përvojë të mirë pune dhe të zotëroni gjuhën angleze në mënyrë të përkryer për të punuar në çdo fushë.

Ju gjithashtu mund të aplikoni për studime.
Për lajme te ngjashme pelqejeni faqen:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.