Pronari i maces u hoq si i vdekur për të parë reagimet e saj , por kurrë nuk e priste atë që beri macja më pas!

918
0

Nëse keni pare filmin e famshëm Hachiko,do te kuptoni se sa te thyer ndihen kafshet shtepiake kur pronari i tyre i dashur vdes. Në film, i cili bazohet në një histori të vërtetë, qeni i edukuar Akita Hachiko pret pronarin e tij në stacionin e trenit Shibuya çdo ditë, edhe pas vdekjes së tij për nëntë vjet.

Kjo ka frymëzuar një njeri i cili papritmas ben si i vdekur per te pare reagimin e maces se tij.

Macja me emrin Sparta 10 vjecare e rraces Bengal,i pelqen te luaje ,te kerceje e te mbahet si nje foshnje.

Sparta gjithashtu pelqen perkedheljet e te zotit te tij,i cili vendosi te beje nje shaka terheqese me te.

“Çfarë do të bëjë macja ime nëse vdes papritmas?”

Jo shumë kohë pas kësaj, Sparta hyri në dhomë dhe pa pronarin e saj të shtrirë në dysheme.Ajo iu afrua atij dhe i dha një shtytje të lehtë dorës së tij me kokë para se të bënte diçka!

Ju nuk do të besoni se çfarë beri Sparta kur zbuloi trupin e ‘pajetë’ të pronarit të saj në dysheme!

/©shqiptari.net
përktheu j.memeli/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.