Prisnin bebusha por iu dalin pleq, fotot që do t’ju bëjnë të mbani barkun me dorë

532
0

Të gjithë ata që sapo bëhen prindër mezi presin të marrin në krahë fëmijët e tyre dhe të gëzojnë për vogëlushët e sapo ardhur në jetë.

Teksa i presin të jenë të vegjël e me fytyrë engjëllore, këta vogëlushë kanë dalë tej pritshmërive të prindërve të tyre.

Ata duken si pleq të mëdhenj dhe kanë bërë mimika nga më të çuditshmet, në momentet që janë fotografuar nga prindërit.

Fotot e të sapo lindurve janë shkrepur nga të afërmit dhe janë postuar më tej në rrjetet sociale.

Janë vërtetë plotë humor dhe kanë për t’ju ndryshuar ditën.