Prindërit e varfër nga Durrësi i “shesin” vajzën 30 vjeçe nje 60 vjeçari: Na siguro jetën…

2
0

Sot në emisionin “Aldo Morning Show” në Tv Klan, gazetarja Dhurata, ka treguar ngjarjet më të fundit që kanë ndodhur në Durrës. Ajo ka treguar se një 30-vjeçare është detyruar nga prindërit që të martohet me një 60-vjeçar sepse nuk kanë kushte të mira ekonomike dhe për ta kjo martesë është shpëtim.

Dhurata: Një lajm ka të bëjë me një vajzë 30-vjeçare…

Aldo: Një vajzë 30-vjeçare, thuaj një grua, një zonjë.

Dhurata: Po është beqare vajza.

Aldo: Po mirë ç’faj kam unë?

Dhurata: Pa dëshirën e saj martohet me një 60-vjeçar sepse prindërit nga ana ekonomike, janë të varfër le të themi dhe e kanë detyruar që…

Aldo: E shitën gocën?

Dhurata: Po e shitën, kështu mund ta themi. E detyruan, po dhe ai beqar ka qenë gjithë jetën, s’ka ndonjë gjë të keqe edhe pse ka 30 vjet diferencë, çfarë rëndësie ka, na i siguroni jetën neve. Ka dhe nga këto raste që shprehen kështu.

Aldo: E di, dashuria njeh moshë? Nuk njeh moshë…

Dhurata: Nuk njeh moshë prandaj e cilësova që në fillim.

Aldo: Po kush po pyet gocën.

Dhurata: S’ka gjë se do e duash me kalimin e kohës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.