Preku shqiptaret me historine e tij, Doktori rikthehet ne televizion, ja emisioni ku do ta ndjekim

15510
0

Vjen nje lajm i mire per te gjithe dashamiresit e Doktorit, Gent Pjetri. Ai tashme ka filluar te dal serisht ne ekran por ne Syrit Tv.

Na kishte munguar jashte mase dhe na vjen mire qe ai i kaloi dhe problemet qe kishte me shendetin.

Doktori do te jete pjese e Syri Tv ne emisionin KAFE SHQETO/ Flavio dhe Doktori

I urojme Doktorit suksese te metejshme ne kete sezon dhe plot shendet.