Prekëse! Polici ndalon makinën me xhama të zinj, më pas sheh diçka në sedilje dhe thotë “më ndiq”

480
0

Një ditë LaVonte Dell po ngiste makinën e tij kur u ndal papritmas nga policia.

LaVonte nuk e kuptoi pse ai ishte ndalur, por kur policia arriti dhe vuri në dukje xhamat e errët të makinës së tij, arsyeja u bë menjëherë e qartë.

LaVonte ishte gati të merrte një gjobë, por papritur një prej policëve dëgjoi një zhurmë të çuditshme që po vinte nga ndenjësja e pasme, transmeton ShkodraNews. Policët hapën derën dhe panë Lauren, vajzën 3-vjeçare të LaVonte.

Ajo ishte ulur pa ulëse në makinë.

– E pyeta se përse nuk kishte një ulëse për vajzën e tij. Ishte e rrezikshme për një vajzë trevjeçare, i tha policisë Joshua Scaglione për WXYZ.

Babai kishte lot në sytë e tij. Ai më tha se nuk mund të blinte një të tillë, sepse ai kishte pasur shumë shpenzime të papritura në muajt e fundit.

Joshua e kuptoi krejtësisht atë që LaVonte po bënte, pasi ai kishte pasur probleme shumë të ngjashme përpara se të bëhej polic.

Joshua i kërkoi LaVontes ta ndiqte. Së bashku ata shkuan në dyqanin më të afërt, ku Joshua bleu një ulëse të rë për Lauren e vogël!

LaVonte, tepër mirënjohës ndaj policit, kontaktoi redaksinë e një gazete lokale për t’i rrëfyer historinë dhe shprehur mirënjohjen për policin. Historia e tij menjehere u be virale

Përshtati: ShkodraNews