Po rinovonin ndërtesën e shkollës, gjejnë portofolin e humbur para 70 vitesh. Pronari i tij ishte..

3
0

Një portofol i vogël i viteve 1950 u gjet brenda mureve të një ish-ndërtese shkolle dhe tani është identifikuar pronarin.

Shoqëria Historike e Qytetit të Ligës tha se kuleta u gjet kohët e fundit gjatë punës së rinovimit në Qendrën Komunitare të Ligës City, e cila më parë shërbente si Shkolla e qytetit të League.

“Në pamje të parë dukej si një portofol dhe doli të ishte një ditar. Përfytyrojeni atë si Facebook-un e sotëm, edhe pronarja shkroi për jetën e saj të dashurisë, me kë u nda”, tha Zëvendëspresidenti i Shoqërisë Richard Lewis.

Portofoli mbante emrin “Beverly Williams” dhe foto të shumta që datojnë 50-70 vjet më parë.

Zyrtarët thanë se ishin në gjendje të kontaktonin familjen e Williams, e cila ndoqi shkollën në vitet 1950. Williams, i cili lindi në vitin 1945 dhe nderroi jete në shtator 2016.

Zyrtarët u shprehën se ishin në gjendje të flisnin me vajzën e Williams.

“Ajo u mahnit nga ajo që i thamë,” tha Lewis për Houston Chronicle.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.