Po bënte video për Tik-Tok me kushëririn, 18 vjeçari shqiptar humb jetën ne Itali

52
0

Lorenzo Pjetrushi luftoi mes jetës dhe vdekjes për ditë me rradhë, i shtruar në  një spital në Treviso.

18-vjecarit u shtrua në spitalin e urgjencës, në gjendje shumë të rëndë shëndetësore.

I riu së bashku me kushëririn ishte duke bërë një video për rrjetin social Tik Tok së bashku me disa shokë mbrëmjen e 20 janarit. Lorenzo kishte hipur në skafanon e makinës e cila drejtohej nga i afërmi i tij dhe papritmas ka humbur ekulibrin dhe është rrëzuar në tokë. Më pas u ai është goditur edhe nga një makinë tjetër e cila ka qenë në lëvizje.

Së fundmi, “sërfimi” mbi makina në lëvizje po përhapet me shpejtësi në rrjetet sociale.