Plas sherri mes shqiptarëve gjatë takimit të Ramës në Itali (VIDEO)

644
0
Screenshot

Në takimin e kryeministrit Rama në Milano me diasporën, një grup shqiptarësh me banderola kanë kërkuar të drejtën për të votuar.

Ky grup është përplasur dhe nxjerrë jashtë nga pjesa tjetër e shqiptarëve të cilët ishin në takim ku nuk kane munguar as grushtet dhe sharjet.