Plas gallata në web, video e Ramës që po bën xhiron në rrjetet sociale

470
0

Pas deklaratave të djeshme të kryeministrit Edi Rama dhënë në një televizion ku përgjigjja më e shpeshtë për çdo pyetje ishte ‘shpifje’ në rrjet ka plasur gallata. Kryeministrit i është bërë një video montazh me premtimet e tij dhe përgjigjen e tij.

“Kryeshpifsin, Kallam Dështakun e bëjnë për dy lekë në rrjetet sociale.
Shikoni videon e meposhteme!”, shkruan Sali Berisha.