Plani SEKRET i Greqisë për Shqipërisë nga Marin Mema

128
0

Cila eshte historia e marrdhenieve mes Shqiperise dhe Greqise? Kur lindi plani per te ashtuquajturin “Vorio Epir”? Ligji i luftes, coptimi, projektet e fshehta, sulmet ushtarake. Ky eshte dokumentari nga Marin Mema bazuar ne fakte.