Peshkaqeni i rrallë kapet në Himare

560
0

Një peshkaqen-dem është kapur pranë Himarës. 

Ky është një nga llojet shumë të rrezikshmë të peshkaqenëve.

Peshkatarët që e kapën, thanë se është 2 metra i gjatë dhe peshon rreth 100 kg.