Përkeqësimi i situatës, shteti fqinj ashpërson masat: Çfarë nevojitet për të hyrë në Malin e Zi

24
0

Përkeqësimi i situatës së pandemisë Covid-19 në Malin e Zi dhe rritja e numrit të infektimeve ka detyruar qeverinë të ndërmarrë masa të tjera kufizuese.

Sa i takon udhëtimeve të gjithë qytetarët që duan të udhëtojnë drejt vendit fqinj duhet të plotësojnë të paktën një nga 4 kushtet e vendosura të cilat janë:

Të jetë i pajisur me certifikatën e vaksinimit.

Të ketë kryer test PCR jo më shumë 72 orë.

Të ketë vërtetim që ke kaluar COVID 19 jo më pak se 14 ditë dhe jo më shumë se 180 ditë nga testimi pozitiv me COVID 19

Të jetë i pajisur me test antigen negativ jo më shumë se 48 orë.

Këto masa do të jenë në fuqi nga data 20 gusht deri në 10 shtator.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.