Pergjigjet e Lotarise Amerikane DV-2024, ja data dhe linku me emrat fitues

4105
0

Edhe kete vit, si cdo vit tjeter ne muajin Maj dalin pergjigjet e Lotarise amerikane. Data e pergjigjeve te Lotarise amerikane eshte 6 Maj 2023.

Pergjigjet me emrat fitues te lotarise amerikane mund ti kontrolloni ne faqen zyrtare te DV-Lottery https://dvprogram.state.gov/ESC/Default.aspx

Aplikimet per Lotarine amerikane DV-2024 u hapen me 5 Tetor 2022, dhe u mbyllen ne 8 Nentor 2022. Aplikuesit duhet ta ruajne numri e tyre te konfirmimit deri ne date 30 Shtator 2024 thuhet ne njoftimin ne faqen zyrtare te lotarise amerikane