I premtuan Binjakëzim me Lacion dhe Shkumbini Channel, peqinasit zbresin në Kategorinë e Dytë…

727
0

5 vite më parë ish-deputeti i Partisë Socialiste  premtonte projekte të mëdha, por sot skuadra e Shkumbinit sapo zbriti nga Kategoria e Parë, për në të dytën. Natyrisht, për këtë nuk mund të fajësohet Peza, sepse klubin e ka në administrim bashkia, por fakt është se skuadra që dikur ishte protagoniste edhe në Superiore, prej shumë kohësh është në rënie të lirë dhe kriza ka ardhur kryesisht për motive finanicare.

Shkumbini
Ky është një sinjal tjetër i qartë se klubet duhet të privatizohen dhe të kenë një plan më të qartë zhvillmi, pasi shumë ekipi me emër po shuhen dhe po luftojnë më ekzistencën. Peza premtonte një binjakëzim me Lacion, madje edhe një televizion për mbështje, në modelet e Inter apo Milan.

https://youtu.be/pBN__knpQTE