Pas vdekjes së gruas mbolli 6000 Pemë: ja se çfarë shihet nga lart 20 vjet më vonë…

13843
0

Pas 33 vitesh martese Janet u nda nga jeta për shkak të një ataku kardiak. Bashkëshortit të saj, Winston, ju shemb bota përpara syve, i sigurtë që këtë dhimbje nuk do të mund ta kalonte.

Që nga koha kur Janet u largua nga kjo botë kanë kaluar 20 vite, por Winston, bashkëshorti i saj e do gruan atij po njëlloj si para 20 vitesh: për të ai mbolli 6000 lisa e ndërsa sot mund të shohim rezultatin. Për t’u përlotur nga ajo çfarë shihet nga lart.

Shikoni videon:

https://youtu.be/2EEw1TlxKx4

Kjo është një mrekulli e vërtetë, e gjitha fryt e një dashurie të pafundme, e një dëshirë të papërmbajtshme për të qëndruar në kontakt dhe për t’u dërguar mesazhet nga zemra kudo që të ndodhen, në çfarëdolloj bote, që ndodhen ata/ato të dashurve tanë.

[Burimi: British Heart]/konica.al/