Pas publikimit të videos së sherrit, Elia Zaharisë i ndodh e papritura

581
0

Me publikimin e videos së xhiruar nga vetë Princi, ku Elia e agravuar e sulmon fizikisht, duket se peshorja e ndjekësve nuk është më në të njëjtin nivel.

Ndarja e Princ Lekës dhe Elia Zaharisë, ka ndarë edhe ndjekësit.

Ish-këshilltari i Oborrit Mbretëror: Propozuam që Princ Leka të martohej me vajzën e Ibrahim Rugovës para se të dinim se ishte në lidhje

Me një vëzhgim në profilet e “Instagramit” të secilit, shihet se Elia Zaharias i janë shtuar rreth 7 mijë ndjekës.

Ndërkohë që me Princin nuk ndodh e njëjta gjë.

Kujtojmë se Princ Leka, denoncoi në polici 3 ditë më parë babin e Elias, Gjergj Zaharian me akuzën se e ka dhunuar dhe e ka goditur me sende të forta.

Nga ana tjetër, edhe Gjergji ka bërë një denoncim me të njëjtën akuzë për Princin, duke mohuar deklaratat e këtij të fundit.

Video e xhiruar nga Princ Leka, është bërë pikërisht pas këtij konflikt.

Elia dëgjohet duke akuzuar e agravuar Princin se i ka dhunuar të atin 73-vjeçar.