Pas Manastirit mbishkrime ‘vdekje për shqiptarët’ edhe në Serbi

642
0

Në një objekt në Serbi, pronë e një shqiptari më saktësisht në Crvenkë, sot janë shfaqur disa grafite me mesazhe kërcënuese. Në njërin prej tyre shkruhet “Vdekje për Shqiptarët”, e tjetrin “Për gjakun e Oliverit. Janar 2018′

Pas kësaj ka reaguar Lidhja e Social Demokratëve të Vojvodinës, të cilën dënuan urrejtjen që po shfaqet ndaj shqiptarëve në këtë mënyrë. Kujtojmë se edhe dje në Manastir, pati parulla të ngjashme me përmbajtje të urrejtjes nacionale e raciste. Në një grafit shkruante “Ligji është ligj”, dhe tjetrin “Vdekje për Shqiptarët”./koha.net