OBSH: Pasaportë vaksinimi për udhëtimet ndërkombëtare

451
0

Një lloj pasaporte vaksinimi, për të promovuar lëvizshmërinë ndërkombëtare pas pandemisë së koronavirusit.

I dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për urgjencën e koronavirusit, David Nabarro, foli për këtë, intervistuar nga Sky News.

“Jam absolutisht i sigurt se në muajt e ardhshëm do të kemi shumë lëvizje dhe mendoj se është pa dyshim e rëndësishme që të ekzistojë një lloj çertifikate vaksinimi për të lehtësuar kushtet e lëvizjes për njerëzit,” shpjegoi ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.