Nxënësit dolën për të pastruar plazhin dhe gjetën këtë objekt të cuditshëm, por askush nuk mund të besonte atë që kishte aty brenda

426
0

Një grup nxënësish në Tajvan zbuloi kohët e fundit diçka absolutisht të mahnitshme

Nxënësit e shkollës fillore po merreshin me pastrimin e një plazhi aty pranë në Tajvan, kur gjetën këtë send të çuditshëm, i cili ishte bërë një me oqeanin në vitet që kishin kaluar. Kjo kamera udhëtoi rreth 155 milje në udhëtimin e saj nga Japonia në Tajvan, të shtyrë nga valët e pamëshirshme të oqeanit.

Dikush arriti të gjejë aparatin, ta vendosë atë në internet dhe të identifikojë pronarin në 30 orë është me të vërtetë një mrekulli që mund të shpjegohet vetëm nga fuqia e vërtetë e internetit.

Ajo na ka lidhur ne globalisht në mënyra që ne kurrë nuk mund ta imagjinonim dhe ta ndryshonim botën që nga momenti kur morëm internetin. Gjithçka punoinë fund dhe Serina së shpejti do të ketë aparatin e saj të humbur shëndoshë e mire pas nje kohe te gjate

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.