Nusja ndjen diçka në vello, kthehet dhe mbet me gojën hapur kur sheh…

698
0

Për shumë njerëz, dita e tyre e dasmës është shumë e rëndësishme dhe ata përpiqen të organizojnë çdo hollësi të vogël. Vendi i kremtimit, ushqimi, lulet, veshjet. Për më tepër, fakti se diçka e keqe mund të ndodhë me fustanin është, natyrisht, makthi më i keq i çdo nuseje.

Pra, le të përpiqemi të imagjinojmë surprizën e kësaj nuseje të bukur braziliane, Marilia Pieroni, kur në mes të ceremonisë zbuloi se kishte një qen, i cili po flinte në velin e saj.

Reagimi i saj? Më i miri në botë.

Marilia dhe Matheus Pieroni u martuan në Sao Paulo, Brazil. Dita e dasmës së tyre ishte me stuhi, por moti i keq nuk mundi të prishë gëzimin dhe të largojë buzëqeshjen e tyre.

Nusja shkëlqente.

Papritmas, një mysafir i papritur u shfaq në skenë dhe ra në gjumë në velin e nuses.

Ishte një qen i humbur që kishte hyrë në kishë për të marrë strehim nga shiu dhe kishte arritur të gjejë vendin më të mirë për t’u ulur dhe fjetur, velin e nuses.

Marilia nuk u zemërua aspak, përkundrazi, mendoi se ishte një surprizë e ëmbël dhe vendosi ta linte të qëndronte atje.

Pas ceremonisë ata donin ta dërgonin kafshën në shtëpinë e qenve, por për fat të keq ai tashmë ishte zhdukur. Ata nuk u dorëzuan dhe vazhduan disa ditë duke e kërkuar atë në rrugët e qytetit. Një javë më vonë arritën të gjenin qenin e dasmës. Sigurisht, ata e morën atë në shtëpi dhe e quajtën Snoop.

Snoop është bërë një anëtar i vërtetë i familjes dhe duket sa bukur janë të gjithë së bashku!

Që në kohët e lashta thuhet se qentë përfaqësojnë një simbol të besnikërisë. Ky qen, ndoshta, është pikërisht kjo, një simbol i besnikërisë që çifti premtoi atë ditë. Fakti që ky qen tani është pjesë e familjes është një gjë e bukur dhe e jashtëzakonshme.

Çfarë do të kishit bërë nëse do të ishit Marilia? Na jep një koment dhe mos harroni të ndani historinë e bukur të kësaj familjeje me miqtë tuaj. Burimi: Storievere/ Përshtati: ShkodraNews