Nuk ndalet ‘kriza’, ja me sa u këmbyen sot Euro, Dollari e Paundi

4
0

Tregu valutor nuk ka ndryshime. Të gjithë ata që janë të interesuar për të këmbyer monedhat e huaja me Lekun, në këto momente janë të humbur.

Dollari amerikan këmbehet me 107 lekë, Euro me 115 Lekë. Edhe franga zviceriane këmbhet në kuotat e njëjta si Euro. Edhe Paundi, monedha që këmbehej me Lekun nëvlera më të larta se të tjerat ka rënë në 129 Lekë.

Sot, më 17 janar 2023, dollari amerikan blihet me 107 lekë dhe shitet me 108 lekë.

Euro blihet me 115.9 lekë dhe shitet 116.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 129.8 lekë dhe shitet me 131.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 115 lekë, ndërsa në shitje me 116 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 79.6 lekë dhe në shitje me 81.7 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për monedhat e huaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.