Nuk do kemi më nevojë për kamarierë, vjen zgjidhja inteligjente: Brenda pak kohesh do të..

2044
0

Video me poshte tregon se si pritet te ndryshoje sherbimi neper lokale. Duket e habitshme por teknologjia po avancon cdo dite e me shume dhe shume profesione jane zevendesuar tashme dhe te tjere do te zevendesohen ne te ardhmen. Profesioni i kamerierit mund te jete nje prej tyre.