Norvegjia kërkon infermiere. Ofron shtëpi dhe 3500 euro në muaj, por me një kusht

3
0

Nëse jeni infermiere ose infermier, jeni me fat. Sidomos nëse dëshironi të jetoni në Norvegji, pasi ky vend është në kërkim të këtij profili profesional. Norvegjia ju ofron një shtëpi dhe një pagë prej 3500 eurosh në muaj.

Por, ka një kusht. Që të aplikosh për të punuar si infermier në Norvegji, duhet të kesh, përveç diplomës universitare në infermieri dhe dëshirës për t’u integruar në vendin nordik, edhe shtetësinë e një vendi anëtar të Bashkimit Evropian.

Një vit më parë, Norvegjia po kërkonte infermierë për qytetet Oslo, Haugesund, Skien ose Eidsvoll. Ndërsa këtë vit, kërkesat janë për çdo qytet të këtij vendi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.