Noizy në Maybach-in super të shtrenjtë pi shampanjë 20 euroshe

1496
0

Noizy është ndër këngëtarët që bie në sy me jetën e luksit që bën.

Foto e publikuara në Facebook tregojnë se ai udhëton me makinën super të shtrenjtë Maybach dhe pi shampanjë.

Por një kërkim ka zbuluar diçka të pazakontë.

Në makinën super të shtrenjtë, Noizy pi shampanjë 20 euroshe.

Nuk na besoni?

Shikoni fotot dhe bindun