Njoftim i rendesishem i Ambasades Amerikane për shqiptarët që duan të ikin në Amerike

527
0

Shqiptarët e duan shumë Amerikën dhe shumë kanë aplikuar për llotari dhe të tjerë për viza. Por Ambasada amerikane në Tiranë ka dhënë një këshillën për qytetarët shqiptarë që marrin viza amerikane, duke qartësua se ato janë vetëm turistike dhe si të tilla duhet të përdoren për sa kohë qëndron në SHBA. Ky eshte njoftim i rendesishem pasi në të kundërt penalizoheni.

Ja njoftimi i plotë:
“Sigurohuni që të ndiqni kërkesat e vizës tuaj gjatë kohës që jeni në SHBA në mënyrë që të mos rrezikoni mundësinë tuaj për të udhëtuar në të ardhmen. E dini që nuk mund të punoni në SHBA me vizë turistike, apo jo?!”