Njeriu i verbër e sheh gruan dhe vajzën e tij për herë të parë për 21 vjet

740
0

Ky është një nga momentet prekëse që do t’ju bëjnë të qani.
Danieli ishte verbuar nga mosha dy vjeçare nga një aksident me makinë që i dha atij dëmtime të trurit. Ai u takua me Clarën në shkollën e mesme dhe u martua. Njeriu ka qënë i verbër për 21 vjet, kështu që ai nuk ka patur mundësi të shohë ende vajzën e tij. Dhe ëndrra e tij u bë e vërtetë pas një operacioni. Videoja regjistroi momentin prekur kur personi e pa gruan dhe vajzën e tij për herë të parë ..