Një vezë të zierë dhe pak uthull çdo mëngjes – kombinimi që vret armikun më të madh të trupit tuaj

939
0

Keni ngrënë ndonjëherë vezë të ziera, të miksuara me uthull? Me siguri që jo, por kur ta zbuloni se çfarë bën besoj se do ta provoni.

Besojeni ose jo, nëse konsumoni një vezë të zierë në mëngjes me uthull do vras një nga armiqtë kryesorë të shëndetit tuaj- nivelet e larta të sheqerit në gjak.

Diabeti, një problem shumë i zakonshëm shëndetësor që prek njerëzit në mbarë botën, ndodh kur pankreasi ndalon prodhimin e insulinës ose kur trupi nuk është në gjendje të përdorë siç duhet insulinën që ka.

Simptomat e zakonshme të diabetit janë urinimi i shpeshtë gjatë natës, etja, humbja e shpejtë e peshës, kruajtja e penisit ose vaginës, prerje ose plagë që janë të ngadalta për tu shëruar, pamjen e paqartë, lodhjen.