Nje nga aktoret me te bukura te asaj kohe, sot ajo eshte 50 vjece por ndryshimi i saj do t’iu le pa fjalë

4094
0

Aktorja shqiptare Sesilia Plasari ishte vetëm 23 vjeçe kur luajti fimin “Edhe kështu edhe ashtu”.

Gjatë sistemit komunist ajo ka luajtur edhe në disa filma të tjerë

Në vitet e para të demokracisë pati fatin të merrte një ftesë nga shkolla e famshme franceze “Florent” për të bërë një eksperiencë të cilën ia ofroi z.François Florent, krijuesi dhe drejtuesi i të kësaj shkolle franceze e internacionale.

U nis drejt Parisit të famshëm ku prindërit e saj hynë në borxh për ti paguar biletën e avionit.

Me një stil flokësh ndryshe për kohën dhe një fytyrë engjellore, ajo mahniti shqiptarët me pamjen e saj gjatë asaj periudhe.

Jeta e Sesilias ka qenë e lidhur midis Shqipërisë dhe Francës, ku më shumë ka qenë e angazhuar në Francë.

Edhe pse kanë kaluar shumë vite, për Sesilian duket sikur kanë ngelur në vend. Ajo trasmeton të njëjtën bukuri dhe freski pavarësisht viteve të shkuara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.