Një grua merr guximin dhe kritikon Kim Jong-un. Ja çfarë ndodhi më pas

746
0

Ju kujtohet diktatori Enver Hoxha, ose a keni njohuri për mënyrën sesi ai udhëhoqi Shqipërinë në gati gjysëm shekulli?

Kush kishte guximin ta kritikonte?

Por ka ende sot diktatorë bota.

Njëri prej tyre është Kim Jong-un.

Edhe ai njihet se nuk pranon kritika dhe krimet më mizore që i kryen ndaj popullit të tij.

Por një femër mori guximin për t’i thënë diktatorit të Koresë së Veriut, Kim Jong-un, se modeli i flokëve nuk i shkon.

Diktatori pasi e dëgjoi vajzës guximtare i tha:

“Ti je femra e vetme që më bën një kritikë, prandaj do të marr në qeveri!”