Nje fotograf postoi foton e mjekut që flinte në punë por nuk e priste çfarë do të ndodhte më pas në mbarë botën me foton e tij

466
0

Një fotograf meksikan ka postuar një fotografi të një mjeku te cilin e ka zene gjumi në punë,për ta sulmuar atë. Papritur, posti terhoqi vemendjen e mjekëve në mbarë botën,te cilet postuan fotografi të tyre duke fjetur në punë për të na treguar një mesazh!

Në Monterrey, Meksikë, një mjeke eshte fotografuar duke fjetur në tryezën e punes, ndërsa ishte ende turnin e saj.Nje fotograf meksiman e postoi foton neper rrjetet sociale dhe e kritikoi atë për mungesën e etikës së punës. Fotot e saj tani janë bërë virale në internet dhe kjo ka bërë që mjekët në mbarë botën te mbledhin forcat për të postuar fotot e tyre duke fjetur ne tryezen e punes, gjate turnit te tyre.

Fotografi kritikoi mjeken e re duke thënë se “Mjekët janë të detyruar të bëjnë punën e tyre”!

Mjekët njihen per oret e gjata te punes me turne ,dhe kjo eshte shume e veshtire dhe rraskapitese per to.Mjeket punojne shume dhe sakrifikojnë veten për të mirën e shoqërisë.


“Ne jemi njerëz. Jo makina ”

“36 orë pa ndërprerje të punës është e pamundur pa 10 minuta pushim,” shkroi Paolo Perez, një kirurg në Ekuador.

Le të përhapim ndjenjën pozitive duke i vlesresuar dhe treguar mirenjohje ndaj tyre,pasi e bejne jeten tone me te mire.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/